Bun venit la magazinul nostru!

+40 744 573 300
+40 263 231 303

Cos:

0 item(s) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Serviciu Clienti

 • Transport & Livrare

  Pentru comenzile de peste 500,00 RON livrarea se face în mod gratuit oriunde în țară, mai puțin în afara rețelei de livrari a Fan Courier unde se aplică taxe suplimentareTransportul este asigurat prin curier rapid (Fan Courier Express).Programul de livari  este între orele 09:00 - 16:00, iar în țară între orele 10:00 - 16:00.Produsele sunt ambalate în cutiile originale ale producătorilor și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau conținutul unor colete se fac în momentul receptiei pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.Pentru produsele la care nu se ofera livrare gratuită, costul livrarii este de 11.99 RON. În cazul livrarilor in afara retelei Fan Courier Express se adauga 1,24 RON pentru fiecare km efectuat.Reprezentanții companiilor pot ridica marfa numai în baza împuternicirii și ștampilei societății.În cazul stornării comenzilor costul plătit pentru transport nu se returnează.

 • Confidentialitate & Securitate

  -Certifica faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

  -Garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către și destinate partenerului ales de dumneavoastră, precum și companiilor din același grup cu  confirmarea acestora, documentele fiscale, precum și în scopuri de reclamă, marketing și publicitate, numai cu acordul prealabil al clientului.

  -Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopurile colectării datelor sunt: comerț online, intermedierea și gestionarea vânzărilor online prin intermediul internetului între parteneri și clienți, servicii de comunicații electronice, reclamă, marketing și publicitate. Este necesar să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, vânzărea și livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a achiziționa produsele și de a vi le putea livra.

  -Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor și de a vă opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email office@elcomsrl.ro sau la numarul de fax 0263.231.303. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

  -Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

  -Site-ul nostru utilizează metode si tehnologii de securitate pentrua proteja datele cu caracter personal adoptând și aplicând procedura internă de decuritate pentru salariați.

  -Serverele pe care sunt aplicatiile sunt găzduite și instalate în incinte adecvate technic cu acces fizic controlat și acces la distanță controlat din punct de vedere al securității. infrastructura hardware și software utilizată este periodic analizată în privința securității.

 • Politica de returnare 

  Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Acestea se vor returna, în ambalajul original, în aceeași stare în care au fost recepționate, împreună cu toate accesoriile.

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid. Elcom SRL va înapoia contravaloarea achitată a produselor în cel mult cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiata cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

  Nu fac obiectul returului programele informatice, înregistrările audio-video în cazul în care au fost desigilate de către consumator, produsele executate după specificațile consumatorului sau produselor distinct personalizate precum și cele prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada sau deteriora rapid ( exemplu: consumabile, acumulatori).

  Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile sau cu comanda confirmata sau sunt nefunctionale in primele 10 zile din momentul receptiei se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform se va restitui contravaloarea produsului.

   

  Pachetele comerciale ale produselor returnate ce nu corespund din punct de vedere al integrității (ambalaj deteriorate, lipsa accesorii si documentație originala și urme de uzura ) nu vor fi acceptate pentru retur. Pentru a se evita neânțelegerile, coletul va fi fotografiat și se va întocmi impreună cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.

  Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea inițiala, care pot avea o valoare între 0 si 80% din valoarea inițială a produsului.

 • Cum cumpar? 

  Comanda pe site-ul http://mocle.ro se realizeaza simplu: este suficient să alegi produsele pe care le dorești folosind modalitățile de căutare disponibile, apoi:

  • Completezi datele pentru crearea unui cont nou sau te autentifici folosind datele deja înregistrate în site
  • Selectezi modalitatea de livrare
  • Selectezi modalitatea de plată
  • Trimiți comada

  Și în maxim 24 de ore te bucuri de produsele la care ai visat!

 • Modalitati de plata:

  • Plata cu numerar la sediul
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru această modalitate de plată vă rugăm solicitați trimiterea facturii proforme. Livrarea mărfii se face după intrarea întregii sume in contul Elcom S.R.L.
  • Plata ramburs. Chitanța va fi emisă de catre Fan Courier Express.
  • Plata prin Pay Pal
 • Garantie si service

  Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu beneficiaza de garantie produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul acestora.